loading...
ستارگان کامپیوتر | دانلود | آموزش
Sina Azadmehr بازدید : 114 یکشنبه 30 شهریور 1393 نظرات (1)

 

 

 

 

 

کاربران فضای مجازی برای دسترسی به صفحات مختلف اینترنتی نیازمند استفاده از مرورگر‌ها هستند. این مرورگر‌ها اولین نقطه تماس میان کاربران و اینترنت محسوب می‌شوند. از این روز عدم رعایت نکات امنیتی مربوط به آن‌ها می‌تواند خطراتی برای اطلاعات کاربران ایجاد کند.شرکت‌های مختلف، مرورگرهای متفاوتی را ارائه کرده‌اند. این شرکت‌ها در دوره‌های زمانی نسخه‌های جدید از مرورگرهای خود عرضه می‌کنند. همچنین با شناخت نقاط ضعف این نرم افزارهای به رفع مشکلات آن‌ها می‌پردازند.مرورگر کروم محصول شرکت گوگل، مرورگر اینترنت اکسپلورر محصول شرکت مایکروسافت و مرورگر فایرفاکس از معروف‌ترین مرورگر‌ها هستند و بیشترین کاربران را به خود اختصاص داده‌اند. اوپرا، سافاری از دیگر مرورگرهای عرضه شده هستند.

 

از سال ۲۰۱۰ تاکنون درصد کاربران استفاده کننده از گوگل کروم افزایش چشمگیری داشته است. از سوی دیگر اکسپلورر بخش عمده‌ای از سهم خود را از دست داده و فایرفاکس نیز نتوانسه رشدی داشته باشد.

سهولت در استفاده، امکانات کاربردی برای کاربران، سرعت و امنیت بالای گوگل کروم یکی از دلایل رشد درصد کاربران این نرم افزار است.

 

چگونه امنیت مرورگر خود را افزایش دهیم؟

Sina Azadmehr بازدید : 195 یکشنبه 30 شهریور 1393 نظرات (0)

یک پژوهشگر علوم رایانه شیوه نوینی برای انتخاب رمز عبور اینترنتی ارائه کرده است که حتی هکرهای حرفه ای نیز توان هک کردن آن را ندارند.
با روند روز افزون هک شدن رمز ورودهای اینترنتی، محافظت از رمز عبورها و حفاظت از ایمنی حساب ها کار دشواری شده است.
"زیاد السلام" پژوهشگر موسسه ZSS راس الخیمه در امارات متحده عربی می گوید: رمز عبور "جغرافیایی" یک راهبرد ساده ساخت رمز عبورهایی است که می تواند دسترسی به هویت های مختلف را ایمنی بخشد.این شیوه همچنین خطر آسیب پذیری برنامه های مبتنی بر رمز عبور را نیز کاهش می دهد.

این راهبرد جغرافیایی جدید از توانایی قابل توجه ما برای به خاطر آوری آسان مکانهایی که دیده ایم استفاده می کند به طوریکه می توان موقعیت خاص آن مکان را به عنوان رمز عبور به کار برد.
این سیستم اولیه در موسسه تحقیقاتی ZSS ساخته شده و می تواند از یک سیستم رایانه ای در برابر خطرات ناشی از هک شدن رمز عبور محافظت کند.
زیاد السلام می گوید : به خاطر آوری مکانی که از آن بازدید کرده اید بسیار آسان تر از یادآوری رمزعبورهای طولانی و پیچیده است.با توجه به ابزارهای پیچیده هکرها که می توانند به سرورها نفوذ کرده و رمز عبورها را کشف کنند، حتی رمز عبورهای قوی و متداول نیز در خطر هک شدن قرار دارند.

Sina Azadmehr بازدید : 184 یکشنبه 30 شهریور 1393 نظرات (0)

اگر تاکنون یکی از قربانیان حمله های هکرها به ایمیل بوده اید راهکارهایی وجود دارد که دیگر به دوستانتان پیغام هک شدن خود را ندهید.

برخی از راهکارهای مقابله با ایمیل های هک شده را به شرح ذیل است:

1- سعی کنید دوباره به کاربری ایمیلتان دسترسی یابید:

هکرها معمولا پسورد کاربری شما را تغییر نمی دهند زیرا راهکارهای بسیاری برای ورود به حساب کاربری افراد وجود دارد.

اما در برخی موارد هکرها بعد از ورود به ایمیل شما و ارسال یک ایمیل خالی به مخاطبانتان به سمت قربانی بعدی خود (که یکی از مخاطبانتان هستند) حرکت می کنند و در مرحله بعدی رمز عبور شما را عوض می کند.

اولین قدم هنگام عوض شدن رمز عبورتان این است که بتوانید دوباره به کاربری خود دسترسی یابید. این کار با استفاده از گزینه «رمز عبور خود را فراموش کرده ام» در بسیاری از سرویس های ارایه دهنده ایمیل انجام شدنی است.

2- انتخاب رمز عبور جدید؛ دیگر رمزهای عبور ساده انتخاب نکنید:

بهترین راه حل این است که در تعیین رمز عبور از تمامی کاراکترها شامل حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد، نشانه ها و حتی از کلید فاصله استفاده کنید.

بعد از تغییر رمز عبور، به سراغ بخش تنظیمات تلفن و تبلت هایی بروید که به طور معمول ایمیل های خود را در آن باز می کنید و در آنها رمز عبور جدید را وارد کنید.

توجه داشته باشید که عوض کردن مکرر رمز عبور ایمیل برای کامپیوترها و ابزارهایی که به طور عمومی استفاده می شوند یک عادت خوب محسوب می شود.

M بازدید : 91 جمعه 31 مرداد 1393 نظرات (0)

هک جیمیل

با سلام

امروز میخوام روشی برای هک جیمیل به شما آموزش دهم ،که خودم از یک هکر معروف ایرانی آموختم.

این روش بسیار ساده و در عین حال حساس است ،زیرا در کد نویسی اکه به شما آموزش میدهم نکات

مهمی را باید بیاموزید.برای آموزش این نکات ابتدا عضو شوید و با رمز کاربری خود وارد شوید و سپس در

ادامه مطلب روش هک کردن آن را ببینید.

با تشکر


Alireza Ghorbani بازدید : 57 جمعه 12 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

عکس

مایکروسافت برای محافظت در مقابل باگ zero-day که اخیرا شناسایی شده است، به کاربران آموزش می‌دهد که چگونه

اینترنت اکسپلورر خود را ترمیم کنند. ما نیز خواستیم از قافله عقب نمانیم و شما را در این امر یاری کنیم.

Sina Azadmehr بازدید : 42 دوشنبه 08 اردیبهشت 1393 نظرات (1)

هکر ها عموما به چند دسته تقسیم می شوند. برخی هکر ها دارای ویژگی های خوب و مفید بوده که علاوه بر بهبود امنیت وبسایت ها مطمئنا کمک شایانی برای جلوگیری ازفایل ها و کد های مخرب دارند.

البته برخی نیز تمایل زیادی به خرابکاری دارند مانند هکری که احتمالا از هند وارد وبسایت آزمایشگاه ملی کشو انگلیس شده است. این هکر علاوه بر که باعث نگرانی تعداد زیادی از افراد در کشور انگلیس شده توانسته است در برخی موارد مشکلاتی برای سیستم های کامپیوتری دریافت کننده های ایمیل نیز به وجود بیاورد.

وی با ورود به دایرکتوری وبسایت National Institutes of Health توانسته لیست ایمیل های افرادی که برای آزمایش خون به آزمایشگاه آمده اند دسترسی پیدا کند و به تمامی افراد ایمیلی مبنی بر آلوده بودن آنها به نوعی سرطان ارسال شده است. جالب تر اینجاست که به بیمار پیشنهاد می شده تا فایل ضمیمه ایمیل را مطالعه کند که به محض باز کردن این فایل سیستم قربانی دچار ویروس و بد افزار های مخرب می شده است. البته با اعلام آزمایشگاه به تمامی افراد آن ها را از نگرانی رهانده اند.

Sina Azadmehr بازدید : 40 چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

حملات هکری

این مایه تاسف است ؛ اما بایستی بگویم که بیشتر سازمان ها و شرکت هایی که در حال حاضر در دنیا مشغول به فعالیت هستند هدف حملات هکری قرار می گیرند . یک تحقیق در سال 2003 میلادی نشان داد که منبع بیش از 75 درصد حملات هکری که به سازمانها و شرکت ها انجام می شود از داخل و توسط کارکنان همان سازمان یا شرکت انجام می شود . در همان تحقیق آمار جالبی نیز بدست آمد که بر طبق آن بیش از 240 میلیارد تومان ( در سال 2003 نه با قیمت دلار امروزی ) برای بازگردانی و بازیابی از حمله و برگردادن سازمان یا شرکت به حالت عادی فعالیت هزینه شده است . این آمار ها نشان دهنده این است که ما بایستی به اهمیت امنیت محیط عملیاتی ( موثر ) و همچنین کنترل های درست امنیتی بیشتر توجه کنیم .

قانون همیشگی پیشگیری بهتر از درمان است همیشه و در همه موارد صادق است ، شما به جای اینکه منتظر باشید تا فعالیت سازمان دچار مشکل شود و بعد به فکر درست کردن آن بیافتید ، بهتر است از قبل تمهیدات امنیتی خود را با هزینه ای بسیار پاینتر پیاده سازی کنید تا مشکلات بالقوه آینده کمتر بوجود بیایند . خوب بیاید در خصوص این موضوع صحبت کنیم که ما بایستی از چه افرادی بترسیم ؟ منظور من افرادی است که ممکن است باعث ایجاد اختلال در شبکه سازمان شما بشوند است نه همه افراد ، این افراد مضر و مخرب را می توان به صورت کلی به دو دسته تقسیم کرد :

AliSadeghi بازدید : 56 یکشنبه 24 فروردین 1393 نظرات (0)

امروز روشی به شما آموزش میدهیم که بتوانید کوکی های موجود

در کامپیوترتان را پاک کنید و از نفوذ هرچه راحت تر هکرها جلوگیری کنید.

بد نیست این نکته را بگم که برخی از کوکی ها که به واسطه مراجعه

به برخی از سایت ها ممکن است در کامپیوتر شما نصب شوند نیز می توانند

به مانند نرم افزار های جاسوسی (تروجان ها)عمل کنند پس بهتر است هردو

هفته یک بار کلیه کوکی ها خود راپاک کنید.

 

به ادامه مطلب

AliSadeghi بازدید : 34 شنبه 23 فروردین 1393 نظرات (0)

نرم افزار جاسوسی نرم افزارهایی هستند که مخفیانه خود را بر روی سیستم

شما نصب می نمایند. این نرم افزارها خود را به گونه پیکربندی می کنند که در هر

بار راه اندازی سیستم بار گذاری شده و در پس زمینه سیستم قرار می گیرند و پس

از قرارگیری در پس زمینه سیستم ، کلیه فعالیت های کامپیوتر مورد نظر را تحت نظر

می گیرند.آموزشی که امروز می خواهم بدهم نحوه تشخیص و غیر فعال کردن عملکرد

نرم افزار های جاسوسی توسط خودمان و بدون نیاز به نرم افزار می باشد . در واقع

روشی که می خواهم بیان کنم بسیار ساده و با استفاده از یکی از قابلیت های

ویندوز7می باشد هر چند این روش تا حدود 80 درصد می تواند در تشخیص نرم افزار

های جاسوسی مفید باشد ولی در نوع خود می تواند بسیار مفید باشد .

به ادامه مطلب بروید

Sina Azadmehr بازدید : 73 شنبه 17 اسفند 1392 نظرات (1)

با ستارگان کامپیوتر به روز باشید


(هکر)


هک امروزه عملی است که از کامپیوتر فراتر رفته است.هک کردن های بزرگ در دنیای مجازی مانند یک جنگ در دنیای واقعی است.استراتژی دارد و با نقشه پیش میرود.هکر ها میدانند که بهترین هک را وقتی انجام داده اند که بدون متوجه شدن مسؤولین وارد یک شبکه بشوند و کار مورد نظر خود را انجام داده و بی سر و صدا خارج شوند.به بیان ساده،هک کردن به معنی شیوه ای هوشمندانه برای یافتن نقطه ضعف امنیتی یک سیستم یا شبکه و رخنه بدون اجازه  به سیستم های دیگران استفاده میکند.
توجه داشته باشید که هکر ها در حقیقت برنامه نویسان هوشمندی هستند که از توان برنامه نویسی خود برای شکستن مرز های امنیتی دیگران و رسیدن به هدف های خاص خود استفاده میکنند.شیوه های هک کردن اگر چه چهارچوب های مشخصی دارند اما به صورت کلی به این چهار چوب ها محدود نیست  و هر هکری میتواند شیوه های ابداعی خاص خودش را برای استفاده از نقاط ضعف سیستم های مختلف ابداع و به کار گیرد.
هکر برای اولین بار در یکی از دانشگاه های آمریکا به برنامه نویس ها گفته شد.در اصل هکر یعنی به جای گذاشتن اثر گفته میشود.خیلی از هکر ها چیزی به اسم حریم شخصی نمیشناسند و به خود اجازه میدهند که به حریم شخصی افراد نفوز بکنند و اطلاعات آن ها را مورد سرقت قرار بدهند.از هر نوع هکری باید ترسید حتی هکر های تازه کار چون سوابق بزرگترین هکر ها این را نشان میدهد که اولین هک آن ها،بزرگترین هک آن ها بوده است.استیو جابز بنیان گذار شرکت اپل خود نیز هکر بوده است آن هم از دارودسته کلاه های سیاه.او توانست جعبه های کوچکی طراحی کند که به مردم اجازه میداد بدون هزینه به مدت هفت دقیقه و چهل ثانیه مکالمه رایگان ایجاد بکن،.این کار بیشتر قابل توجه دانشجویانی بود که برای تحصیل به آمریکا آمده بودند.بعد ها نرم افزار اسکایپ نیز که مورد استفاده قرار میگیرد بر اساس این ایده ساخته شد.در کل هکر ها را میتوان این گونه تقسیم بندی کرد که این جا قصد دارم شما را با دارو دسته کلاه های آن ها آشنا  بکنم.
کلاه صورتی
بیشتر آن ها خود را از دارو دسته کلاه های قرمز میدانند.ولی بیشتر آن ها حتی زبان برنامه نویسی هم بلد نیستند،و بزرگترین کار آن ها هک کردن یک وبلاگ است.و از برنامه های از پیش طراحی شده استفاده میکنند و معمولا هدف والایی را دنبال نمیکنند.و به دلیل آن که میتوانند خطر ناک باشند آن ها را هم از دسته هکرها میدانند.
کلاه قرمز
بدون حد و مرز غیر قابل کنترل و خطر ناک.بیشتر آن ها انفرادی کار میکنند و مانند کلاه سیاه بینشان دوستی و برادری وجود ندارد حتی برای نابودی یکدیگر حاضر هستند تا پای جان با یک دیگر نیز رقابت بکنند.گاه گاه خبر هایی از اعدام،حبس ابد و حتی جریمه های میلیارد دلاری نیز شنیده میشود.قوانینی برای آن ها وجود ندارد.


کلاه سیاه
از کلاه های سفید خطر ناک تر هستند ولی چون قوانین خاصی برای آن ها وجود دارد نمیتوانند کار خاصی انجام بدهند.بیشتر کار آن ها رو کم کنی بین دوستانشان است حتی حاضر هستند از جان خود نیز بگذرند تا نگذارند رقیبانشان از آن ها پیشی بگیرند.و از این کار هم پولی به جیب میزنند.

کلاه سفید
تا وقتی که از زیر کلاهشان بیرون نیامده اند خطر ناک نیستند.آن ها به قول خودشان قصد علم اندوزی به بشر و خدمت به آن ها را دارند و بیشتر آن ها برای شرکت های ضد هک کار میکنند.اما این آن روی سکه نیست بلکه اگه کسی به آن ها آزار برساند میتوانند خیلی خطر ناک بشوند.
هک سیستم فضایی
خبر گزاری های خارجی پس از اتفاقی که چندی قبل در مرز های شرقی ایران رخ داد،اعلام کردند که پژوهشگران ایرانی توانستند یک پهباد آمریکایی را هک کرده و با موفقیت فرود آورند.البته بعضی از کارشناسان هک کردن یک پهباد نظامی را غیر ممکن دانستند.اما این بار داستان فرق میکند،یک تیم دانشجویی آمریکایی با همان روش یعنی هک کردن سیستم موقعیت یاب(جی.پی.اس)یک پهباد سبک دولتی را در تگزاس در میان آسمان ربودند. 
و صحبت آخر
بعضی ها بر این باور هستند که هک و ویروس فقط به افراد خاص و سازمان های خاص مربوط میشود ولی این گونه نیست هرکس که در فضای مجازی است باید خطر تهدید شدن و در خطر بودن را احساس بکند و مراقب امنیت شخصی خود و سیستم شخصی خود باشد...


WWW.PC STARS.IR     (به زودی)


اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظر شما در باره ی لینک "هر چی بخوای" در بالای صفحه وب چیست؟
    شما از کدام یک از ویندوز های زیر استفاده میکنید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 104
  • کل نظرات : 54
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 34
  • آی پی امروز : 28
  • آی پی دیروز : 48
  • بازدید امروز : 30
  • باردید دیروز : 50
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 80
  • بازدید ماه : 118
  • بازدید سال : 1,102
  • بازدید کلی : 31,779
  • کدهای اختصاصی